Om Nordic Noodle

FRISKE OG SUNDE RÅVARE AF HØJ KVALITET

Nordic Noodle er stedet, hvor kunder selv kan sammensætte et måltid, der fusionerer asiatiske og nordiske traditioner.

Nordic Noodles logo er en gaffel og en spisepind, der krydser hinanden på en urskive. Her kan du nemlig få asiatisk inspireret wokmad af danske grøntsager som hvidkål og gulerødder, som bliver lynstegt, mens du venter.

Prisen for en wokret er stort set den samme, som hvis du køber en pizza – hvad enten du tager din mad med i en firkantet newyorkerstil-papboks eller spiser den ved en af de hyggelige siddepladser i vores biks, hvor du kan følge kokken tilberede din mad bag glasruden.

Her finder du vores Butikker

Nørrebrogade

Nørrebrogade 29, 2200 København N

GODTHÅBSVEJ

Godthåbsvej 26, 2000 Frederiksberg

Carlsberg Byen

Carlsberg Byen (Tapperitorvet 32)

Amagerbrogade

Amagerbrogade 190, 2300 København S

VÆLG SELV INGREDIENSER

En basisboks består af enten ris, udon, gule- eller ægnudler, eller fuldkornsris og lidt danske grøntsager samt en valgfri sauce. Dertil kan du for små beløb tilvælge kylling, oksekød eller rejer og en række mere eksotiske grøntsager, frugter og nødder, så det er nemt at kombinere din egen favorit.

Nordic Noodle åbnede i december 2011 på venstre hånd af Nørrebrogade 29, når du kommer fra Søerne, lige efter Blågårdsgade. Nordic Noodle åbnede endnu en butik i Frederiksberg på Godthåbsvej 26 i 2015. Succesen fortsætter og vi åbnet endnu en ny butik i Carlsberg Byen i februar 2017!

NORDIC NOODLE

Nyd en afslappende frokost eller en lækker middag i hyggelige omgivelser hos os på Nørrebro, Frederiksberg og Carlsberg Byen! Her kan du få nordisk-asiatiske inspireret wokmad med friske grøntsager.

KONTROLRAPPORT

Frederiksberg

Nørrebro

KONTAKT

Telefon

35 35 40 00

E-mail

kontakt@nordicnoodle.dk